Emmi Heimola on helsinkiläinen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Tanssitunteja Emmi on ohjannut menestyksekkäästi vuodesta 2015 saakka. Emmi on ollut mukana artistien taustatanssijana ja esiintymiskokemusta on karttunut monenlaisista tapahtumista niin esiintyjänä kuin koreografinakin.

Tuntien suuri vetovoima syntyy varmasta, ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Opettajana Emmi on vaativa ja puskee oppilaansa parhaimpiin suorituksiin huumoria ja hauskanpitoa unohtamatta. Emmin luovuus on tarttuvaa sekä opetustyyli varsin helposti lähestyttävää!

Tunneilla harjoitellaan erilaisia tekniikoita sekä näyttäviä koreografioita tutustuen musiikkityyleihin ja tanssilajeille ominaiseen liikekieleen. Emmin erityisosaamista ovat reggaeton, twerk, heels, commercial dance sekä näiden lajien erilaiset fuusiot.

Ensimmäisenä Suomessa Emmi on luonut vaihtoehtoisen tanssitunnin, joka rikkoo tanssitunteihin yleensä liitettäviä normeja yhdistäen metallikulttuurin ja tanssin aivan omaksi kokonaisuudekseen! Lue lisää aiheesta täältä www.rocktheheels.fi